RAKENNUSTYÖKONEET VANTAALTA

Mukavan laaja valikoima erilaisia rakennustyökoneita

Olitpa rakentamassa tai remontoimassa, Vantaan Laatukone Oy:ltä löydät laajan valikoiman koneita ja laitteita urakkaasi helpottamaan. Myymme ja huollamme rakennustyökoneet vuosien kokemuksella. Myymme vain korkealaatuisia ja hyväksi havaittuja työkaluja, jotka kestävät käyttöä pitkään. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. yksityishenkilöt, kiinteistönhoitajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen. Toimitamme rakennustyökoneet nopeina toimituksina, joten työhön pääset tarttumaan varsin pian tilauksen tehtyäsi.

Monipuolisesti rakentajille ja remontoijille:

Huollata ajoissa

Kaikki laitteet ja koneet pysyvät paremmin kunnossa pidempään, kun niitä käytetään ja huolletaan tarkoituksenmukaisesti. Etenkin ammattikäytössä ja päivittäisessä käytössä säännöllinen huolto kannattaa, usein myös hyvä suojaaminen käyttökertojen välissä ja riittävä puhdistus käytön jälkeen kantavat pitkälle. Jos kone menee rikki, se kannattaa yrittää korjata tietenkin ensin. Kaikilla myymillämme koneillamme on aina riittävä takuu. Huollamme mm. Paslode-naulaimet.

Lisätiedot ja tilaukset:

Vantaan Laatukone Oy vastaa mielellään kaikkiin tarvittaviin kysymyksiin. Kerromme mielellämme lisää pienkoneistamme ja autamme valitsemaan juuri sen oikean. Työ sujuu huomattavasti sujuvammin, kun välineet ovat kunnossa. Satsaus kannattaa, vaikka se tarkoittaisikin useamman pienkoneen hankintaa. Hyvä työväline säästää aikaa, vaivaa ja vähentää työkuormaa ja parhaimmillaan erilaisia rasitusvammojakin. Lisätiedot ja tilaukset »